Kao i kod svakog modnog dodatka, kada nosite naušnice, morate uzeti u obzir i prigodu i odjeću. Određena vrsta naušnica može biti prikladna za većinu situacija, sve dok ste odabrali pravu vrstu.

Nove velike blještave možda nisu prikladne za ured, ali obične mogu biti. Naravno, to ovisi o tome imate li određeni dress code u svom radnom okruženju. S druge strane, vaše najskuplje dijamantne naušnice možda nisu najbolji izbor za putovanje uz ruksak, ali bile bi savršene na vjenčanju. Osim prilike, bitna je i vaša odjeća. Ako već svoje kombinacije usklađujete s probušenim ušima, onda ste vjerojatno donekle modno osviješteni. Ako je tako, uskladiti stilove naušnica s vašom odjećom bit će lako. Ako želite višenamjensku naušnicu, jednostavni mali obruči biti će prigodni za gotovo svaku odjeću i događaj.

I kad nosite naušnice postoje određena pravila

Kako nositi naušnice isto je jako važno, evo nikoliko savjeta:

  • Odredite koje najbolje pristaju vašoj boji kože i obliku lica.
  • Neka budu male za svakodnevno nošenje. Velike naušnice, ako ih želite nositi, najbolje su za posebne događaje.
  • Uskladite ih s temom svoje odjeće.
  • Uskladite metal naušnica s drugim metalnim detaljima u svojoj odjeći.
  • Broj naušnica koje ćete nositi ovisi o vama. Odaberite ono što vam odgovara.
  • Izvadite naušnice ili nosite male nitne kada ste u teretani ili se bavite sportom.
  • Držite svoj novi piercing čistim i uvijek sterilizirajte svoje naušnice kada ih mijenjate.

Nitne su najosnovnija vrsta naušnica i vjerojatno ćete ih dobiti kada prvi put probušite uši. Karakteristika koja definira naušnice s nitnama je da imaju ravan stup koji prolazi kroz uho i kopču na stražnjoj strani koja ih pričvršćuje. Kao takav, izvrstan je izbor za početnike. Međutim, samo zato što je to osnovni stil ne znači da je dosadan. Dolaze u svim oblicima i veličinama i izrađene su od bilo kojeg materijala od bijelog zlata i čistog srebra do kirurške plastike i platine. Možete imati jednostavnu kuglicu ili neupadljiv trokut ili se odlučiti za nešto dotjeranije poput krunice s dijamantom ili safirom.

Explore More

Danas se naušnice savjetuju kao modni dodatak i modernim muškarcima

Ono što modni savjeti modernim muškarcima danas uključuju jest – dodajte naušnice svojoj dnevnoj kolekciji dodataka kako biste podigli cjelokupni dojam u svom stilu. Muške naušnice doživljavaju modni preporod i