Ono što modni savjeti modernim muškarcima danas uključuju jest – dodajte naušnice svojoj dnevnoj kolekciji dodataka kako biste podigli cjelokupni dojam u svom stilu.

Danas se naušnice savjetuju kao modni dodatak i modernim muškarcima

Muške naušnice doživljavaju modni preporod i prihvatljivije je nego ikad da muškarac probuši uši. Bez obzira imate li već probušene uši, razmišljate li o tome da se odvažite ili tražite nešto manje trajno, postoji opcija za vas. Birajte između nitna i obruča do odvažnijih novih naušnica ili tunela. Ključ za funkcioniranje ovog trenda je odabir naušnica koje odgovaraju vašem osobnom stilu i prigodi. Na taj ćete način izgledati dobro sastavljeno, a ne kao da se vraćate u svoje buntovne tinejdžerske godine.

Kakve naušnice dečki trebaju nositi vjerojatno je jedno pitanje na koje bi svatko mogao imati svoj odgovor. Dečki mogu nositi bilo koju vrstu naušnica. Isprobajte klasične opcije kao što su nitne, koluti, viseći ili novi stilovi, zlatne ili dijamantne veće vrijednosti. Ako volite ekstremniji izgled, odlučite se za tunele, suženja i šipke. Na kraju, ako niste sigurni oko bušenja ušiju, uvijek možete nositi par naušnica s kopčom da biste vidjeli kako bi to izgledalo na vama.

Često se čuje i mišljenje da samo gay dečki nose naušnice, ali generalno stvarno nema pravila o seksualnoj orijentaciji i bušenju ušiju. Kao takav, svaki tip, bez obzira na seksualni identitet, može nositi naušnice i izgledati fantastično.

Nakon ove dileme mnogi znaju i pitati na kojoj strani hetero muškarci nose naušnice ali to na kojoj ćete strani odabrati nositi naušnicu nije u korelaciji sa seksualnom orijentacijom. Ovaj je pojam potpuno nevažan u modernom dobu. Možete nositi naušnicu u kojem god uhu želite, ili čak u oba uha.

I zadnja bitna dilema oko ove teme jest jesu li muške naušnice neprofesionalne? Hoće li se naušnica smatrati neprofesionalnom ili ne, ovisit će o radnom mjestu i industriji u kojoj ste zaposleni. Općenito, većini radnih mjesta neće smetati ako imate probušene uši, no možda će biti potrebno da izgled bude suptilan jednostavnim nakitom poput nitni ili malih obruča.

Explore More

I kad nosite naušnice postoje određena pravila

Kao i kod svakog modnog dodatka, kada nosite naušnice, morate uzeti u obzir i prigodu i odjeću. Određena vrsta naušnica može biti prikladna za većinu situacija, sve dok ste odabrali